Política
Tren de Renfe a Catalunya
Foto: Tren de Renfe a Catalunya | EFE
Rodalies

ERC denuncia "el caos a Rodalies davant les últimes afectacions al servei"

Temps de lectura: 1 minut
Tren de Renfe a Catalunya
Foto: Tren de Renfe a Catalunya | EFE

Esquerra Republicana de Catalunya ha emès un comunicat denunciant "una vegada més el caos de Rodalies davant les últimes afectacions al servei" i reclamen "el traspàs complet del servei a Catalunya" per "millorar el dia a dia de la gent".

Per què és important? El descarrilament d'un tren a Sitges ha provocat grans alteracions a les estacions de tren, a més d'afectar sis línies de Rodalies i de provocar indignació entre els usuaris pel mal funcionament dels serveis alternatius que no donen l'abast.

Què diuen? La vicesecretària general de Feminismes i LGTBI i portaveu d'ERC, Raquel Sans, ha posat èmfasi en la "deixadesa, irresponsabilitat i desídia" del govern espanyol respecte les infraestructures ferroviàries.

  • "Des d'Esquerra Republicana no ens cansarem de dir que és una prioritat millorar el dia a dia de la gent i això implica tenir uns trens dignes que arribin a l'hora i comptar amb la capacitat per donar resposta a una avaria com la que hem viscut", ha afirmat.
  • Sans, ha insistit a reclamar "totes les competències ferroviàries" perquè, segons ha dit, la gent necessita trens "que funcionin". 

També, el diputat electe, Marc Álvaro, ha reivindicat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio que la presència dels republicans a Madrid ha de servir per "resoldre coses concretes de la vida de la gent".

  • Ha insistit a demanar "el traspàs complet" del servei de Rodalies amb tots els recursos econòmics que això implica i ha titllat la gestió del servei ferroviari a Catalunya com un "escàndol majúscul". 
Categoria: Política
Etiquetes: ERC Rodalies