Política
La secretaria general del PP, Cuca Gamarra
Foto: La secretaria general del PP, Cuca Gamarra | Flickr
Manifestacions

El PP acusa Sánchez que només pensi en l'amnistia i no en la crisi dels agricultors

Temps de lectura: 2 minuts
La secretaria general del PP, Cuca Gamarra
Foto: La secretaria general del PP, Cuca Gamarra | Flickr

El PP manté la seva guerra contra el govern de Pedro Sánchez i la llei d'amnistia. La secretària general del PP, Cuca Gamarra, afirma que a Sánchez "només li preocupa l'amnistia" i els "problemes dels set diputats que necessita per mantenir-se en el poder" en comptes de la crisi dels agricultors. 

Per què és important? Aquest dimarts hi ha convocades diferents mobilitzacions i talls de carretera arreu de Catalunya. Els agricultors es manifesten contra la burocràcia i els costos desmesurats al sector. Els talls a les carreteres seguiran durant tot el dia i s'espera que es prolonguin fins demà arreu del país. 

Què diu? Cuca Gamarra denuncia que només per mantenir el seu seient a La Moncloa, a Pedro Sánchez només li preocupa l'amnistia i no "els problemes dels agricultors, ramaders o dels transportistes".

  • Per a la secretària general popular, ja no és només la inacció del president del govern espanyol el que està provocant aquesta situació, sinó "la persecució i els atacs de Sánchez al camp, el que està provocant el col·lapse". 
  • Gamarra insisteix que el PP és oposat al 'sanxisme' perquè practica una "política amb principis i que es posa al costat de la gent". Per això, diu, el PP garanteix a tots els agricultors que avui s'estan manifestant "defensar-los de qualsevol atac del Govern espanyol".
  • Entre d'altres, els populars proposen flexibilitzar la PAC o fer un Pacte Nacional d'Aigua perquè això "significa solidaritat, el contrari al que suposa l'amnistia". 

Per acabar: El PP avisa que la llei d'amnistia no "resoldrà la crisi dels agricultors, ni la falta de metges, ni tants altres problemes", que tenen els espanyols. 

  • "Pedro Sánchez aconseguirà brindar l'amnistia als seus socis tard o d'hora, però la societat no indultarà a Pedro Sánchez".