Política
José Luis Ábalos i Rubén Aldama
Foto: José Luis Ábalos i Rubén Aldama | Xarxes Socials
Cas Koldo

Rubén d'Aldama, l'escolta d'Ábalos, va rebre pagaments per "putes", "festes" i "mamades"

Temps de lectura: 2 minuts
José Luis Ábalos i Rubén Aldama
Foto: José Luis Ábalos i Rubén Aldama | Xarxes Socials

El germà de l'empresari Víctor d'Aldama, Rubén d'Aldama, qui va ser escolta de l'exministre de Transports José Luis Ábalos, va rebre transferències de Bizum al seu compte amb els conceptes "la puta de l'altre dia", "festes" o "mamades", segons la investigació del cas Koldo.

Per què és important? Rubén de Aldama, oficial de Policia Nacional, figura com a titular del compte que va rebre aquestes transferències, segons la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil en una relació de productes financers que forma part de la investigació. 

En detall: Segons avança el diari 'El Español', els pagaments de Bizum estarien efectuats per un familiar de Rubén i Víctor d'Aldama al compte en el qual, a més del policia, també figura com a titular la mare de tots dos.

  • Així, s'està investigant un pagament de 40 euros fet el 2021 per "la puta de l'altre dia", un altre de 50 euros per "putes", un de 360 ​​euros per "mamades", i un altre de 40 euros per "festa". 
  • A més, també estan en el punt de mira els pagaments realitzats per Koldo i la seva dona: Koldo va transferir milers d'euros a un compte, en transferències reiterades, amb el concepte "Jose", segons recull el diari. La seva dona, Patricia Úriz, també va fer una transferència de 500 euros a un tal Alejandro per a una "festa nocturna".

Per acabar: També hi ha múltiples transferències de Bizum de Koldo a comptes on el titular es desconeix amb conceptes com "un amic" o posant diverses lletres a l'atzar.