Política
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo | Flickr
Amnistia

Feijóo avisa que l'amnistia condueix al referèndum i demana no confiar en el PSC, ERC ni Junts

Temps de lectura: 1 minut
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo | Flickr

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ja ha engegat la campanya electoral pel 12-M i ho ha fet atacant ERC, PSC i Junts i avisant del "perill" que suposa concedir el govern de la Generalitat als qui demanen l'autodeterminació.

Per què és important? El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va convocar eleccions anticipades a Catalunya per al 12 de maig. Tot plegat, després que el Parlament hagi tombat els pressupostos del 2024.

Què diu? El líder del PP ha avisat aquest dilluns que aconseguir frenar el Procés a Catalunya exigeix "no confiar ni en el Partit Socialista de Catalunya, ni a ERC ni a Junts" perquè "són tres potes del mateix projecte", "un projecte de ruptura institucional".

  • A més, Feijóo afirma que l'aprovació de la llei d'amnistia no sols no tanca "cap conflicte", sinó que "és un camí que condueix inevitablement a l'autodeterminació".
  • El popular destaca que "les democràcies veïnes s'escandalitzen" pel que estan veient al nostre país. "Espanya no guanya res a canvi d'aquesta amnistia, ni tan sols mentides pietoses. Els seus beneficiaris ni dissimulen, no ho necessiten perquè tenen al president del govern espanyol, un fidel servidor per al que sigui", apunta.

Per acabar, Feijóo ha denunciat que la "corrupció política i econòmica han format una gran coalició a Espanya, amb el mateix origen, els mateixos objectius i el mateix director d'orquestra", ha dit en al·lusió a Pedro Sánchez.