Política
L'empresària Anna Navarro
Foto: L'empresària Anna Navarro | X / @annapapallona
Eleccions 12-M

L'empresària de Silicon Valley Anna Navarro, número dos de Puigdemont pel 12-M

Temps de lectura: 1 minut
L'empresària Anna Navarro
Foto: L'empresària Anna Navarro | X / @annapapallona

L'empresària Anna Navarro serà la número 2 de la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 12-M.

Per què és important? Navarro va néixer a Olot i ha estat tres dècades treballant en empreses tecnològiques, també a Silicon Valley. El desembre de 2021, va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat pel seu esforç en tecnologia i empresa.

En detall: Segons ha avançat Catalunya Ràdio, l'expresident ha fitxat l'empresària Anna Navarro referent en el sector de les noves tecnologies, per fer tàndem de cara als comicis catalans.

  • La incorporació ha estat confirmada per Junts aquest dilluns al matí i busca reforçar el perfil econòmic i de la candidatura amb què el partit es presentarà a les urnes.

Qui diu?

  • L'empresària ha explicat que ara vol posar la seva experiència al servei de Catalunya. "No vinc a escalfar cadires sinó a treballar pel que ens mereixem els catalans", ha afegit.
  • "Anna ha decidit acceptar el repte que li he proposat perquè m'acompanyi al segon lloc de la llista que encapçalo perquè ens ajudi en aquesta nova etapa del país", ha indicat Puigdemont.
  • L'expresident ha celebrat el nomenament de Navarro per posar la seva "excepcional trajectòria al servei de Catalunya".
  • Per la seva banda, Navarro ha afirmat que sap què és lluitar al màxim nivell, cosa que, al seu parer, sempre ha fet amb molta catalanitat, i ara vol posar la seva "experiència al servei de Catalunya".

Categoria: Política