Política
Josep Rull en primer terme, amb Aragonès de fons
Foto: Josep Rull en primer terme, amb Aragonès de fons | X / @JuntsXCat
Polèmica

Aragonès es burla de l'absència de Puigdemont al primer debat electoral i Rull li para els peus

Temps de lectura: 2 minuts
Josep Rull en primer terme, amb Aragonès de fons
Foto: Josep Rull en primer terme, amb Aragonès de fons | X / @JuntsXCat

Enganxada entre el president Pere Aragonès i el candidat per Junts, Josep Rull, al primer debat electoral del 12M, organitzat per PIMEC i que ha tingut lloc a la sala Moragues del Born de Barcelona. 

Per què és important? Aragonès ha volgut fer d'una anomalia, una oportunitat, i ha aprofitat l'absència de Carles Puigdemont al debat per atacar l'adversari de Junts que sí era present a la sessió. Rull, que no s'ha pres gens bé el comentari del candidat d'ERC, li ha demanat "sensibilitat". 

Què en sabem? El retret d'Aragonès ha incomodat moltes persones que eren presents al debat però també molts usuaris que seguien la transmissió a través d'Internet i que han volgut expressar el seu rebuig a través de les xarxes socials. 

Què ha dit Aragonès?

  • "Si hagués vingut el cap de llista o haguéssim tingut participació del cap de llista, haguéssim pogut fer el cara a cara que havia demanat", ha lamentat el president, irònic en referència a l'absència de Puigdemont. 

Què ha respost Josep Rull?

  • "El president Puigdemont no és aquí. Fer un debat d'aquestes característiques a través d'un plasma... si hi ha algú que hauria de ser extremadament sensible del que vol dir això per la dignitat del que representa el president Puigdemont és l'actual president de la Generalitat de Catalunya, el senyor Aragonès", li ha etzibat Rull. 
  • "Sé que és una anomalia que jo sigui aquí, però és una anomalia que defenso amb el màxim nivell de convicció", ha afegit. 

Vídeo

Algunes reaccions