Política
Pedro Sánchez i Salvador Illa en un acte del PSC
Foto: Pedro Sánchez i Salvador Illa en un acte del PSC
ELECCIONS 12-M

El PSC pagarà desenes d'autocars per falsejar un bany de masses a Sánchez en la seva reaparició

Temps de lectura: 2 minuts
Pedro Sánchez i Salvador Illa en un acte del PSC
Foto: Pedro Sánchez i Salvador Illa en un acte del PSC

Pedro Sánchez reapareixerà en un acte públic, després del circ que va muntar amb la seva falsa dimissió, aquest dijous a Catalunya. El cap de l'executiu espanyol participarà en un míting del PSC junt amb el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, a qui ja hauria d'haver acompanyat en dues ocasions durant aquesta campanya. Dos actes suspesos en cancel·lar la seva agenda per reflexionar. El PSC ha pagat desenes d'autocars d'arreu de Catalunya per desplaçar militants a Sant Boi i falsejar així un fals bany de masses al secretari general del PSOE.

D'on venim? Dimecres de la setmana passada, fa just set dies, Pedro Sánchez va penjar per sorpresa a les seves xarxes socials una carta en la qual assegurava estar cansat dels atacs que estava rebent ell i la seva família i que obria un període de reflexió per valorar si valia la pena seguir al càrrec. A més va cancel·lar la seva agenda durant cinc dies, afectant la seva participació en la campanya catalana. Sánchez tenia previst acompanyar a Salvador Illa en el primer míting a Sabadell i un el diumenge a Santa Coloma de Gramenet.

Per què és important? Amb un PSOE completament entregat a Sánchez, malgrat la utilització que va fer del partit i del Govern durant els cinc dies de reflexió que es va agafar la setmana passada, els socialistes pretenen seguir enaltint la figura del seu líder. Més encara en la seva primera reaparició pública després de tot plegat. El PSC vol convertir el míting de Sant Boi de Llobregat, previst per aquest dijous a les set de la tarda, en un autèntic bany de masses de suport al cap de l'executiu espanyol. Per això, malgrat ser un dia feiner a Catalunya, els socialistes estan mobilitzant desenes d'autocars d'arreu del territori per convertir l'acte en un autèntic tancament de files amb Sánchez. Com si fos alguna cosa espontània. 

Categoria: Política