Política
Sánchez a la Fira d'Abril de Barcelona.
Foto: Sánchez a la Fira d'Abril de Barcelona. | Jordi Play
PSOE

Sánchez reapareix d’incògnit i per sorpresa després de 5 dies de reflexió a la caseta del PSC a la Feria de Abril

Temps de lectura: 2 minuts
Sánchez a la Fira d'Abril de Barcelona.
Foto: Sánchez a la Fira d'Abril de Barcelona. | Jordi Play

Per sorpresa i pràcticament d'incògnit Pedro Sánchez ha reaparegut aquest dimecres, després d'una setmana amagat i reflexionant, a la Feria de Abril de Barcelona. Ho ha fet acompanyat de Salvador Illa, a la caseta del PSC, en un ambient completament favorable, i per donar-se un bany de masses després de cinc dies de reflexió per acabar anunciant que es quedava a la presidència com si no hagués passat res.

Per què és important? Sánchez ha escollit la Feria de Abril de Barcelona per a reaparèixer i donar suport a Salvador Illa en la campanya electoral del 12 de maig. Després de finalitzar el seu període de reflexió el passat dilluns i de presidir ahir el Consell de Ministres, no s'esperava que tingués cap acte públic fins aquest dijous en un míting del PSC a Sant Boi de Llobregat.

Tot i això. El secretari general del PSOE, per sorpresa, s'ha plantat a Barcelona en plena festivitat de l'1 de maig i ha passat una estona a la caseta del PSC a la Feria de Abril acompanyat de dirigents dels socialistes catalans. L'hora escollida, al migdia, ha permès a Sánchez passejar-se passant quasi desapercebut i sense cap mena d'incident ni escridassada, ja que és l'hora de menor afluència al Fòrum de Sant Adrià.

A més. Fonts del PSC han reconegut que la visita s'ha organitzat "de forma improvisada". Ni en l'agenda oficial del president del Govern espanyol ni en la del PSOE apareixia aquesta visita. De fet, el PSC només havia informat de la presència de Salvador Illa en la manifestació de l'1 de maig.