Societat
Pla general de la discoteca Pacha de Barcelona
Foto: Pla general de la discoteca Pacha de Barcelona | ACN
SUCCESSOS

Dos apunyalats en una baralla de bandes a Pacha Barcelona

Pla general de la discoteca Pacha de Barcelona
Foto: Pla general de la discoteca Pacha de Barcelona | ACN

Dos homes ferits greus per un apunyalament a la discoteca Pacha de Barcelona la matinada d'aquest diumenge. Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla del carrer Ramon Trias Fargas, al Port Olímpic de Barcelona, amb possibles vincles a Boixos Nois.

Per què és important? La baralla, que ha acabat amb dos apunyalats, ha acabat amb un equip ARRO dels Mossos d'Esquadra, que ha salvat la vida a un dels ferits.

Què sabem? Segons informa 'El caso', els dos homes estan vinculats als Casuals, una facció violenta dels Boixos Nois, el grup d'extrema dreta del Futbol Club Barcelona.

  • La baralla s’ha iniciat al voltant de les cinc de la matinada i l’enfrontament s'hauria produït entre membres del clan Jodorovich, d’ètnia gitana, i el grup d’extrema dreta, Casuals.
  • La policia creu que la baralla podria haver-se iniciat per un tema relacionat amb les drogues.

A partir d'ara: Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets. No hi ha detinguts.

Background: El clan Jodorovich, ubicat a la Zona Franca de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc, està en el radar dels Mossos pels seus negocis relacionats amb el tràfic de droga, sobretot cocaïna i marihuana.

  • Els Casuals, la facció més violenta i criminal dels Boixos Nois, els radicals aficionats ultra del FC Barcelona, tenen antecedents en detencions relacionades amb la droga i altres negocis.

 

Categoria: Societat
Etiquetes: Barcelona Successos