Societat
Albert Cavallé en una foto del seu facebook
Foto: Albert Cavallé en una foto del seu facebook | facebook
Tribunals

Absolen "l'estafador de l'amor", l'acusat enganyar dues prostitutes a Barcelona

Albert Cavallé en una foto del seu facebook
Foto: Albert Cavallé en una foto del seu facebook | facebook

El jutjat penal número 25 de Barcelona ha absolt Albert Cavallé el conegut com a ‘estafador de l’amor’ d'un delicte d'estafa pel qual va ser jutjat al novembre per suposadament enganyar dues prostitutes a Barcelona.

Què ha passat? El jutge considera que les versions de les dues denunciants no estan prou acreditades, perquè no aporten proves, i a més es contradiuen entre elles.

D'on venim? Els fets van passar el 31 d’agost del 2020, quan Albert Cavallé va contractar un servei sexual de llarga durada amb una dona.

  • Al pis n’hi havia una altra i totes dues hi van participar. L’acusat va trucar l’endemà als Mossos dient que li havien robat el mòbil, però aquests van anar a l’habitatge i el van recuperar.
  • A partir d’aquí es va presentar denúncia per estafa per part de les dues dones perquè asseguren que no els va pagar els serveis.

Els detalls: En el judici, la Fiscalia va demanar per a Cavallé una condemna de tres anys de presó per suposadament prometre pagar 2.400 euros a les prostitutes i després fingir fer una transferència, però no pagar-los mai.

  • L'acusació de la fiscal també sostenia que presumptament va demanar a una d'elles que li deixés 500 euros en efectiu i li va dir que els hi pagaria juntament amb els seus serveis.
  • Segons la fiscal, les noies es van quedar el mòbil de Cavallé com a garantia mentre ell suposadament anava al caixer a retirar els diners per pagar-los-hi atès que la transferència no va arribar mai.

Què diu la sentència? La jutgessa descarta una condemna després de trobar-se amb versions "totalment contradictòries pel que fa als diners pactats per la prestació dels serveis i la forma de pagament, i també hi ha múltiples contradiccions entre les declaracions de les dues testimonis i presumptes víctimes del delicte".

  • Com que hi ha contradiccions i no hi ha més proves que la declaració de les denunciants, la jutgessa descarta que "la seva versió es pugui considerar acreditada" i absol Cavallé.

 

Categoria: Societat