Societat
Així amenaçava el detingut els agents de seguretat a l'estació de FCG de Rubí
Foto: Així amenaçava el detingut els agents de seguretat a l'estació de FCG de Rubí | Twitter
Successos

VÍDEO: Amenaça tothom amb un matxet a l'estació de Rubí i és detingut

Temps de lectura: 2 minuts
Així amenaçava el detingut els agents de seguretat a l'estació de FCG de Rubí
Foto: Així amenaçava el detingut els agents de seguretat a l'estació de FCG de Rubí | Twitter

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per amenaçar amb un matxet a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Rubí (Barcelona).

Què en sabem? 

  • Els fets han tingut lloc el vespre dissabte 21 de gener a l'estació de FGC de Rubí, municipi del Vallès Occidental. Concretament, l'avís que va rebre la policia catalana és de les 20:40 hores.
  • L'individu, que té 23 anys, portava un matxet, una arma blanca de grans dimensions. Va estar-se una estona amenaçant la parella d'agents de l'empresa de seguretat que es trobaven a l'estació, des de l'altra banda dels torns d'accés.
  • Els agents van rebre l'alerta i van acostar-se a l'estació, on van veure què estava passant i van actuar per detenir l'home. Se l'acusa d'un presumpte delicte d'amenaces, han informat a aquest diari els Mossos d'Esquadra.

A la pràctica: Xarxes socials com Instagram, Twitter o TikTok han fet circular un vídeo que ensenya què ha passat.

  • Les imatges mostren com l'individu mira els agents de seguretat des de l'altra banda del vidre que separa l'accés de l'espai interior.
  • A més, els desafia fent moviments amb el matxet i jugant amb ells. En un moment donat, el llança a terra i els treballadors se li acosten, però desisteixen en el seu intent quan l'home torna a agafar-lo i es dirigeix cap a ells.
  • El vídeo també ensenya que una altra persona l'acompanya: un noi baixa les escales i passa per davant seu, sense que ell l'amenaci, com feia amb els agents de seguretat.

D'altra banda: Recentment, també ha circulat a les xarxes socials el vídeo que va gravar el testimoni d'un segrest a Múrcia la passada nit de Nadal. Va gravar amb el seu mòbil el moment en què l'home empenta la seva germana dins d'un cotxe i fuig del lloc. 

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos