Societat
Agressió sexual

Detingut un pedòfil i agressor sexual que va extorsionar més de 115 víctimes

Temps de lectura: 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a Reus un presumpte agressor sexual i pedòfil que tenia 13.865 arxius de contingut sexual i que va extorsionar amb vídeos de caràcter sexual a més de 115 víctimes, algunes d'elles menors d'edat. 

Què en sabem? L'home va mantenir contactar amb més de 500 persones, que enganyava fent-se passar per altres persones amb l'objectiu d'aconseguir vídeos íntims de les víctimes.

  • Les amenaçava de compartir les imatges al seu entorn i els exigia més material. 
  • Entre les víctimes hi ha nens. 

En detall: La policia va començar la investigació arran de la denúncia d'una nena que viu al Portugal. Quan va identificar les víctimes, va localitzar a 5 d'elles a municipis espanyols. La resta, majoritàriament, vivien a Llatinoamèrica.

  • Els agents van registrar la casa del detingut i hi van trobar 2.412 vídeos pornogràfics, alguns d'ells amb dones menors, 11.275 imatges i 178 vídeos sexuals.

Per acabar: La Policia Nacional acusa l'home de delictes de corrupció de menors, agressió sexual, coaccions, descobriment i revelació de secrets. 

  • L'arrestat ja va ser detingut el 2018 per delictes similars. 

Visió global: Aquest dijous, un jutge ha posat en llibertat amb càrrecs el professor de teatre detingut per suposadament abusar sexualment de 22 noies de la capital del Baix Camp.

  • El magistrat li ha imposat mesures cautelars: una ordre d'allunyament i la prohibició de comunicar-se amb les víctimes.
Categoria: Societat