La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

El dur relat de María Patiño admetent per primer cop que va patir abusos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Després de passar uns dies de descans a Fuerteventura, on s'acaba de comprar una espectacular casa, María Patiño ha tornat a Madrid per ocupar el seu lloc de col·laboradora a Sálvame.

Què sabem? María Patiño, durant la tarda del dijous 2 de febrer, va posar els pèls de punta a molts espectadors del programa admetent, per primera vegada, que fa molts anys ella també va patir abusos. Una situació que s'atreveix a denunciar ara, arran dels lamentables fets que van tenir lloc fa uns dies en l'entrega dels Premis Feroz.

Què ha dit? María Patiño, lluint una armilla de color morat i una jaqueta del mateix to, ha parlat per primera vegada de la situació que fa anys va viure i que prefereix oblidar per sempre. Una delicada situació que pocs companys i amics seus coneixen amb detall, com el presentador Jorge Javier Vázquez o la seva gran amiga Gema López.

  • "Quan estava començant a la professió vaig viure una situació lamentable, amb una persona molt important, amb la qual no vaig tenir capacitat de reacció".
  • "Ara sembla que hi hagi una moda entre les dones a denunciar situacions d'abús, però no és així perquè ha passat sempre".
  • "Jo no he explicat mai la meva situació per por a sentir-me assenyalada i perdre la meva feina".

A més a més: María Patiño, parlant de la seva situació, ha reconegut que sent absoluta admiració cap a totes aquelles dones que actualment denuncien les situacions que pateixen. "Aplaudeixo a totes les dones que tenen el valor de denunciar uns fets que senzillament no es mereixen viure. És igual que l'altra persona porti una copa de més, toqui una mica el cul o es posi amb mi dins d'un bany".

Per acabar: María Patiño no és la primera col·laboradora de Sálvame que denuncia una situació d'abusos. Fa unes setmanes enrere, va ser la catalana Cristina Porta la que va recordar la situació que va viure, fa uns anys, quan en tenia 25 i treballava com a periodista esportiva. La de Lleida va explicar que un futbolista casat del Reial Madrid va aconseguir el seu telèfon mòbil i que tota l'estona l'escriba per veure's per fer un cafè. Cristina Porta s'hi va negar i des de les hores la catalana manté molt mala relació amb el jugador.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco