Societat
El pont de les Merites de Torà
Foto: El pont de les Merites de Torà | @viladetora
Successos

Denuncien una segona rave, aquest cop en una masia de Torà

Temps de lectura: 2 minuts
El pont de les Merites de Torà
Foto: El pont de les Merites de Torà | @viladetora

Una nova festa il·legal té lloc en els terrenys rurals d'una masia de Torà, a la comarca de la Segarra (Lleida). Igual queen el cas de la rave de Sarral (Conca de Barberà), la música també va començar a sonar el divendres. A les 08:00 d'aquest dilluns encara hi havia persones de festa. 

Què en sabem? L'alcalde de Torà, Magí Coscollola, ha explicat a TV3 que alguns veïns s'han queixat per les molèsties que ocasionaven els altaveus a l'hora de dormir. 

  • En aquesta trobada han participat centenars de persones, entre 400 i 500, segons la televisió pública.
  • Des del municipi estudien mesures com "tallar el camí perquè no puguin accedir-hi". 

Què diu? El batlle ha explicat que no és el primer cop que grups de joves aprofiten aquests terrenys per organitzar una rave, un tipus de festa on predomina la música electrònica. En els últims dos mesos s'han celebrat dues festes més. Coscollola ha admès que, al marxar, els concentrats deixen l'espai com l'han trobat i sense brutícia. 

  • "Els Mossos ens diuen que això és una falta administrativa. No s'ha presentat cap denúncia, però ens diuen que la seva actuació serà la mateixa amb denúncia o sense".

A més: Una trentena de vehicles encara es troben al lloc de la festa. La majoria són caravanes i autocaravanes. 

  • Com ha passat en la rave de Sarral, els Mossos no fan fora els assistents de la propietat privada on es troben i es limiten a muntar a un dispositiu al voltant de la macrofesta per evitar que hi arribi més gent. 
  • Els dos detinguts per atemptat contra l'autoritat i desobediència en la primera festa de la qual es va tenir constància han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. Van ser arrestats per no fer cas a les indicacions dels agents que impedien el pas. 
Categoria: Societat