Societat
Control policial a la Rave del Sarral
Foto: Control policial a la Rave del Sarral | TV3
Successos

Una rave il·legal aplega centenars de persones a la Conca de Barberà

Temps de lectura: 2 minuts
Control policial a la Rave del Sarral
Foto: Control policial a la Rave del Sarral | TV3

Una rave il·legal ha aplegat més de 500 persones a una zona de bosc al costat del terme municipal de Sarral, a la Conca de Barberà, a prop de Montblanc.

Per què és important? Després de la rave il·legal de Cap d'Any no s'havia notificat cap de tan gran com la que ara mateix està en marxa al tarragonès.

Què en sabem? Els Mossos estan intentant limitar l'accés a la zona, que és una zona boscosa a prop de la Font de l'Ermita dels Sants Metges, a Sarral.

  • La festa va començar aquest divendres a la nit i encara no s'ha aturat.

En profunditat: Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu que encercla la festa il·legal realitzant controls d'alcoholèmia i drogues a aquells que surten del recinte.

  • El divendres a la nit van detenir a una persona per presumptament atemptar contra l'autoritat quan se li va demanar parar el seu vehicle i es va negar continuant el seu trajecte fins que va colpejar a un agent. A més, també van intervenir material per a la festa.

Al detall: Es comptabilitzen unes 700 persones i més de 400 vehicles. Però cada cop són més. És per això que la gent de l'entorn està preocupada pels danys que poden causar a la fauna i la vegetació. 

  • L'alcaldessa de Sarral, Maria Victòria Cañís, ha emès un comunicat on assegura que la majoria de la gent va arribar a la zona durant la nit del divendres a dissabte i que ara les persones que volen anar a la rave aparquen al poble per després arribar fins a l'ermita caminant. Així eviten el control policial.
Categoria: Societat
Etiqueta: Successos