Societat
Pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès)
Foto: Pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès) | ACN
Successos

Recuperen un cadàver a un pantà que podria ser el del mossèn desaparegut

Temps de lectura: 1 minut
Pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès)
Foto: Pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès) | ACN

Els Mossos d'Esquadra han recuperat el cos sense vida d'un home al pantà de la Llosa del Cavall, al Solsonès, que podria ser el d'un mossèn desaparegut.

Per què és important? La desaparició del mossèn Xavier Castelló, de 78 anys, segueix sense resoldre's gairebé sis mesos després. Ara bé, la troballa podria esclarir què va passar amb l'home. 

En detall: Uns pescadors van donar l'avís aquest diumenge pels volts de les quatre de la tarda en veure el cos surant al pantà, al terme municipal de Navès.

  • El punt era de molt difícil accés i finalment el dispositiu de recuperació s'ha fet aquest dilluns amb l'helicòpter dels Mossos i la unitat aquàtica.

La teoria dels Mossos: A causa de l'avançat estat de descomposició, caldrà esperar els resultats d'ADN per confirmar la identitat, però els Mossos veuen molt probable que sigui el mossèn.

D'on venim: Xavier Castelló va desaparèixer el novembre passat als voltants del santuari de la Mare de Déu de Lord.

  • Els Bombers de la Generalitat van decidir suspendre la seva cerca per manca d'indicis, després de buscar-lo tant a fora com a dins del pantà, amb un equip dels GRAE subaquàtic.
  • El Bisbat de Solsona va expressar en un comunicat agraint a totes les persones que, de forma professional o voluntària van participar en la recerca del mossèn.