Societat
Successos

Mor un home apunyalat i abandonat a les portes d'un hospital a Girona

Temps de lectura: 1 minut

Un home ha estat abandonat a les portes de l'Hospital universitari Josep Trueta de Girona. Els professionals de la salut l'han trobat a les portes amb parada cardiorespiratòria i amb clars signes d'haver rebut una profunda ganivetada.

Per què és important? Es podria tractar d'un assassinat, o una baralla que es podria haver descontrolat, d'aquí que abandonin l'afectat.

Què en sabem? Els sanitaris del Josep Trueta de Girona s'han trobat un home a altes hores de la matinada d'aquest dissabte amb una apunyalada a l'abdomen. Han intentat reanimar-lo perquè estava patint una parada cardiorespiratòria, però no se n'han sortit.

  • Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona han obert una investigació per poder identificar tant l'home mort com la persona, o persones, que l'han portat fins a les portes del centre hospitalari. A més, ja han obert investigacions per esclarir i esbrinar en quines circumstàncies s'ha produït aquest crim.

Al detall: Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del succés a un quart de nou del matí d'aquest diumenge de Diada de Sant Jordi. Han sigut els sanitaris del Trueta de Girona els qui han efectuat la trucada explicant que es podria tractar d'un apunyalament.

  • Ràpidament, els investigadors s'han desplaçat fins a l'hospital per identificar la víctima i entrevistar el personal sanitari, així com tothom qui hagi vist quelcom rellevant per esclarir els fets. La policia catalana ja està revisant les càmeres de seguretat de l'hospital i de les zones circumdants per buscar-hi els autors del crim i l'abandonament.
Categoria: Societat