Societat
Emergències sanitàries al incendi de Madrid
Foto: Emergències sanitàries al incendi de Madrid | Emergencias Madrid
Successos

Incendi mortal i amb desenes de ferits a un restaurant de Madrid

Temps de lectura: 2 minuts
Emergències sanitàries al incendi de Madrid
Foto: Emergències sanitàries al incendi de Madrid | Emergencias Madrid

Han mort dues persones i altres deu han resultat ferides, sis d'elles de gravetat i altres quatre lleus, per un incendi en un restaurant a Madrid, al barri de Salamanca.

Per què és important? Dues persones han mort per culpa de l'accident que ha provocat grans flames i ferits.

Què en sabem? Les flames al restaurant italià de la plaça Manuel Beccera de la capital espanyola han provocat la mort de dos homes. La portaveu d'Emergències de Madrid ha relatat que el foc s'hauria produït quan s'intentava flamejar un aliment i es van descontrolar les flames, cremant el sostre i les parets amb multitud de plantes de plàstic.

  • El restaurant, anomenat Burro Canaglia Bar&Resto, va avisar immediatament als serveis d'emergències i van intentar sufocar el foc, però diverses persones van quedar-se atrapades a l'interior de l'establiment. Així, provocant la mort d'un treballador del local.
  • Al lloc dels fets s'han desplaçat dotze dotacions de Bombers i diversos cotxes d'Emergències mèdiques. Casualment, l'edifici de bombers estava a menys de 400 metres i han actuat rapidíssim.

L'actuació: Com el foc es trobava a prop de la porta d'entrada del local, els treballadors i els clients han fugit a protegir-se al fons de tot del restaurant, això ha fet que quedin atrapats pel fum i les flames. Els bombers han hagut de rescatar-los, segons el cos, s'han efectuat dotze rescats.

En profunditat: Clients han explicat el moment de l'incendi i relaten que un dels cambrers va voler donar el "toc final" amb un bufador per flamejar unes postres. El plat va incendiar-se i en passar aprop d'una columna amb plantes tot va començar a cremar.

Reaccions: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso, ha publicat un missatge en suport a totes les víctimes del fatídic accident. També ha aprofitat per donar les gràcies als serveis d'emergència: "Han fet una extraordinària feina". 
 
 
 

Categoria: Societat
Etiquetes: Incendis Successos