Societat
La noia segrestada, ferida després de l'intent d'homicidi
Foto: La noia segrestada, ferida després de l'intent d'homicidi | ACN
Successos

L'infern d'una noia de 18 anys: segrestada i agredida físicament i sexual pel nòvio

Temps de lectura: 1 minut
La noia segrestada, ferida després de l'intent d'homicidi
Foto: La noia segrestada, ferida després de l'intent d'homicidi | ACN

La Policia Nacional ha detingut a l'Hospitalet de Llobregat un home que havia segrestat la seva xicota de 18 anys a qui havia maltractat físicament i agredit sexualment.

Què en sabem? El cos policial va rebre una denúncia anònima que alertava que un home tenia la seva parella tancada amb clau, sota amenaces a ella i a la família, segons relata la policia en un comunicat. 

  • La víctima no tenia accés al seu propi telèfon mòbil sense el permís del seu captor, que l'agredia sexualment amb freqüència en una habitació on la castigava a dormir a terra lligada de mans i peus.
  • La noia també havia de demanar permís per anar al lavabo. En una de les nombroses agressions, l'home li va llençar alcohol al coll i la cara i va intentar calar-li foc amb un encenedor. Fruit d'aquesta agressió, la víctima té greus ferides, com mostra la imatge que acompanya l'article. 

En detall: Després de vigilar la casa on podia estar segrestada, el passat 19 d'abril la policia va identificar víctima i agressor sortint de l'edifici i va detenir immediatament l'agressor.

  • En el moment de la detenció, l'home tenia el mòbil de la noia.

Situació actual: Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar l'ingrés a presó sense fiança el passat 21 d'abril.