Societat
El pare de Yamine Lamal és identificat pels Mossos a Mataró
Foto: El pare de Yamine Lamal és identificat pels Mossos a Mataró | Vox Mataró
Vox

El pare de Lamine Yamal, la promesa del Barça, ataca una carpa de Vox

Actualitzat: Dimecres, 17 de maig de 2023. 15:13
Temps de lectura: 1 minut
El pare de Yamine Lamal és identificat pels Mossos a Mataró
Foto: El pare de Yamine Lamal és identificat pels Mossos a Mataró | Vox Mataró

El pare de Lamine Yamal, la jove promesa de 15 anys del Barça, ha atacat aquest dimarts una carpa de Vox de Mataró. Els fets van passar al barri de Rocafonda quan l'home va donar una puntada de peu sobre l'estructura d'un stand del partit de l'extrema dreta.

Què en sabem? El progenitor del futbolista es va encarar amb uns militants de la formació que captaven possibles votants de cara a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. 

  • L'home els va insultar al crit de "fills de puta"
  • Quatre agents dels Mossos d'Esquadra el van identificar i es tractava del pare del jugador del Juvenil i joia de la Masia, segons publica Crónica Global, i explica a aquest mitjà la seva candidata a la localitat, Mónica Lora.
  • Els fets van passar a l'avinguda Perú.

Què diuen? Lora havia denunciat els fets en un vídeo publicat a Twitter on es veu la puntada de peu, on explica que " per sort no s'han hagut de lamentar danys majors".

Visió global: El passat abril, uns militants de Vox, en aquest cas a Lloret de Mar, van ser increpats i agredits pel cantant de trap Cecilio G, que els hi va dedicar els mateixos insults i va ser identificat de Mossos d'Esquadra i Policia Local. 

 

Categoria: Societat