Societat
Ràfting
Foto: Ràfting | Wikipedia
Lleure

Escapada: El poble amb el millor paisatge i la capital del ràfting

Temps de lectura: 2 minuts
Ràfting
Foto: Ràfting | Wikipedia

El poble de Llavorsí és un indret màgic del Pallars Sobirà, Lleida, on no només podràs gaudir d'unes vistes espectaculars i un paisatge encisador, sinó que hi podràs viure una experiència única: fer ràfting.

Què en sabem? Baixar per les aigües braves del Noguera Pallaresa remant sobre una llanxa, procurant no caure i sentint l'adrenalina a la sang. Són les sensacions del ràfting una activitat que no et pots perdre.

Ràfting i més aventures

A part d'una àmplia oferta d'empreses per fer ràfting, hi ha un ventall amplíssim d'activitats d'aventura per fer a la zona.

Què fer? Descens de barrancs, open kyak, hípica, senderisme, i hidrospeed, són només algunes de les moltes opcions que tens a l'abast per fer a Llavorsí i als pobles de la vora.

Què visitar?

En acabar les activitats d'aventura encara tindràs molt a fer visitant els meravellosos indrets dels pobles de les valls.

On anar? L'església de Santa Ana té el seu origen en una primera església del segle XIII, i compta amb pintures i murals al seu interior.

  • El castell de Gilareny, es troba al cim d'un turó, es considera l'últim reducte del Comptat del Pallars.
  • El Santuari de Biuse: A 1.250 metres d'altitud permet gaudir d'unes vistes panoràmiques úniques. S'hi arriba fent una excursió per la muntanya.
  • L'església de Sant Serni de Biasca té un campanar romànic i conserva al seu interior algunes pintures originals de l'època.

Com arribar?

Amb cotxe és a unes 3 hores de Barcelona, però també s'hi pot arribar amb autobús a un preu força assequible.

On allotjar-se? Podràs trobar preciosos, acollidors i atents hotels rurals al mateix poble de Llavorsí o en algun dels seus veïns, com ara Escaló o Esterri d'Àneu.

  • Tampoc et pots perdre la increïble oferta gastronòmica de la zona on hi trobaràs autèntics restaurants de cuina casolana i de muntanya.
Categoria: Societat
Etiquetes: Escapada Natura