Societat
Festival de música a Barcelona
Foto: Festival de música a Barcelona | Europa Press
Agressió sexual

Agressió sexual a una turista al Primavera Sound de Barcelona

Actualitzat: Dissabte, 3 de juny de 2023. 19:13
Temps de lectura: 1 minut
Festival de música a Barcelona
Foto: Festival de música a Barcelona | Europa Press

Agressió sexual a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home per presumptament fer tocaments sense consentiment a una dona estrangera en un dels concerts de divendres passat al Primavera Sound, al parc del Fòrum.

Al detall: Els fets haurien ocorregut cap a les tres de la matinada de la segona nit de festival a la costa de la capital catalana.

  • La víctima seria una turista irlandesa, segons ha avançat el diari de la capital catalana Metrópoli.

Què ha passat? L'home es va apropar a la noia i li va realitzar tocaments als pits mentre que diferents grups i artistes musicals actuaven sobre l'escenari.

  • Inicialment, la seguretat privada del festival, que ha celebrat divendres la segona nit de música, hauria aïllat l'home fins a l'arribada de la policia.
  • Després d'arrestar l'home, la víctima va presentar una denúncia formal pels fets davant la policia catalana.

A més: A aquesta agressió se suma la colpidora notícia que una noia de tan sols 13 anys va patir una violació grupal als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona.

  • Quatre nois, tres d'ells menors i un altre de 20 anys, van obligar, presumptament, a la petita a practicar sexe oral a tots ells al mateix temps per ordre i xantatge del seu nuvi de 15 anys, un dels implicats.
  • Els Mossos ja han procedit a fer les detencions oportunes i han emès una ordre d'arrest contra els que encara no ha localitzat.

 

Categoria: Societat