Societat
L'atracció Uncharted a Port Aventura
Foto: L'atracció Uncharted a Port Aventura | Port Aventura
Parc d'atraccions

Port Aventura estrena una espectacular atracció única al món

Temps de lectura: 2 minuts
L'atracció Uncharted a Port Aventura
Foto: L'atracció Uncharted a Port Aventura | Port Aventura

El parc d'atraccions Port Aventura ofereix als seus visitants una nova muntanya russa única al món. 

Per què és important? El complex Port Aventura World, situat al costat de Salou (Tarragona) és el parc temàtic més popular d'Espanya i el que rep més visites: l'any 2019 va arribar al seu rècord de 5,2 milions de visitants. 

Què en sabem? Port Aventura ha tallat la cinta d'inauguració de la seva nova espectacular muntanya russa. A partir d'aquest 16 de juny, totes les persones que visitin el parc d'atraccions tarragoní podran gaudir d'una atracció única al món. 

En detall: Uncharted és la primera atracció amb llançaments i acceleracions laterals del món. 

  • La nova atracció és una muntanya russa que està totalment a les fosques. Té un recorregut de 700 metres i fa més de 12 metres d'alçària. 
  • L'interior de la cova, on passa l'acció, està ambientada en la pel·lícula del videojoc que porta el mateix nom i que és protagonitzada pel famós actor Tom Holland. 
  • Segons fonts del parc, els visitants s'endinsaran dins de la història de la nova atracció durant una hora. 

En profunditat: La nova muntanya russa del parc es troba dins d'un edifici de 4.800 metres quadrats de superfície dins de la zona del Far West de Port Aventura. 

  • Els responsables del parc diuen que les característiques sensorials, audiovisuals i dimensionals de la nova atracció la fan encara més única i espectacular. 

Què diuen? El director general de Port Aventura, David García, ha destacat que la nova muntanya russa té un "concepte totalment nou". A més, destacat que Uncharted era l'atracció "coberta" que li mancava al parc i no descarta noves construccions similars en un futur si la rebuda del públic és bona.

  • La companyia espera que el nou equipament, de 25 milions d'euros d'inversió, els ajudi a posicionar-se com una destinació única al món, superar el rècord de visites aquest 2023 i arribar a un major nombre de mercats internacionals, gràcies també a l'acord amb Sony Pictures Entertainment.

Categoria: Societat