Societat
Policia Nacional
Foto: Policia Nacional | Policia Nacional
Successos

Un periodista de La Voz de Galicia, apunyalat per l'home que va atacar Rajoy el 2015

Temps de lectura: 2 minuts
Policia Nacional
Foto: Policia Nacional | Policia Nacional

Un redactor de La Voz de Galicia ha estat atacat per un home que l'ha apunyalat aquest matí a la redacció del diari a Pontevedra.

Per què és important? Segons han explicat els seus companys periodistes a les xarxes socials, l'agressor és la mateixa persona que el 2015 va agredir l'expresident Mariano Rajoy.

El més nou: El periodista ha estat traslladat a l'Hospital Montecelo. El suposat atacant ha estat detingut després de l'agressió per la Policia Nacional.

Els fets: Segons les primeres informacions, el ferit té talls a la mà i el pit després d'intentar-se tapar de l'agressor.

  • L'home hauria entrat a la redacció quan només hi quedaven dues persones. Tot apunta que l'agressor va picar a la porta i poc després de permetre la seva entrada va intercanviar unes paraules amb el periodista i després es va cometre l'agressió.
  • A més d'apunyalar a la víctima, l'atacant també va realitzar destrosses al mobiliari i ordinadors de la redacció del diari gallec.

D'on venim? El suposat agressor és el jove que el 2015 va donar un cop de puny al llavors president del govern espanyol, Mariano Rajoy, quan realitzava un passeig electoral per la ciutat de Lérez.

  • En el moment dels fets, l'atacant era major d'edat. També ha provocat altres incidents semblants en els darrers anys, com l'atac a un militant de Vox a Pontevedra.

A més: Fa només dos dies que aquest jove de 25 anys, conegut com el 'Capi', havia estat condemnat per una altra agressió.

  • L'acusat va acceptar els fets i va arribar a un acord amb les parts. En aquesta ocasió va ferir dos clients d'un local mentre cridava: "Morireu tots".
Categoria: Societat