Societat
Reggaeton Beach Festival
Foto: Reggaeton Beach Festival | Imatge d'arxiu
Festivals

El Reggaeton Beach Festival de Madrid penja d'un fil a 48 h del seu inici

Temps de lectura: 2 minuts
Reggaeton Beach Festival
Foto: Reggaeton Beach Festival | Imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Madrid ha cancel·lat la celebració del Reggaeton Beach Festival 48 hores abans de la seva celebració, però ara l'organització ha demanat una reunió urgent amb la institució perquè assegura no haver rebut cap comunicat oficial de la cancel·lació.

Per què és important? El Reggaton Beach Festival és un dels festivals més populars de l'estiu programat pels dies 22 i 23 de juliol. Ara l'Ajuntament de Madrid l'ha cancel·lat en considerar que l'espai 'Iverdrola Music', on havia de tenir lloc, no garanteix "les condicions de seguretat ni d'evacuació adequades".

Què en sabem? La vicealcaldessa i delegada de Seguretat i Emergències, Inmaculada Sanz, ha informat que el festival "no se celebrarà" i ha dit que veu "difícil" que entre avui i demà trobi un altre espai amb els permisos pertinents.

En resposta: L'organització ha anunciat que "continua sense rebre cap classe de comunicació formal, per part de l'Ajuntament de Madrid, amb relació a la situació administrativa del festival" i ha demanat una reunió urgent.

  • Critica no haver pogut fer les "al·legacions oportunes" i reclama "garantir la seguretat jurídica de tota la tramitació administrativa de l'esdeveniment, tenint en compte les gravíssimes conseqüències que pot provocar la suspensió d'un esdeveniment d'aquestes característiques, a tots els nivells".

A més, l'organització assegura que aquest espai ha acollit altres festivals i esdeveniments durant l'estiu com el Mad Cool i el concert de Harry Styles, i ambdos van reunir més de 65.000 persones, i van acabar a les dues de la matinada.

  • Segons expliquen, el Reggaeton Beach Festival comptarà amb 38.000 assistents, un 50% del públic del Mad Cool i acaba a la mitjanit.

Previsions: La celebració del festival, doncs, penja d'un fil, i encara no està clar si Madrid ballarà a ritme de reggaeton aquest cap de setmana o no.

Categoria: Societat