Societat
La platja del Miracle, a Tarragona
Foto: La platja del Miracle, a Tarragona | Flickr / Jake Bellucci
Successos

El cadàver de la platja del Miracle és el de la dona desapareguda pels aiguats

Temps de lectura: 2 minuts
La platja del Miracle, a Tarragona
Foto: La platja del Miracle, a Tarragona | Flickr / Jake Bellucci

Resolt l'origen del cadàver aparegut la platja del Miracle de Tarragona. Es tracta del cos de la dona desapareguda pels aiguats registrats a Ullastrell el 13 de juny, segons han conclòs els investigadors dels Mossos d'Esquadra.

Per què és important? Es tracta de la segona víctima mortal de les fortes pluges que va viure la zona i que va provocar inundacions, pedregades i grans desperfectes. Protecció Civil va rebre més d'un centenar de trucades a causa de l'episodi.

En detall: El Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil ha confirmat la identitat del cadàver que va aparèixer a finals del mes de juny en avançat estat de descomposició.

  • Els investigadors han comparat el seu ADN amb el de familiars de la dona desapareguda.
  • La dona era una de les ocupants del vehicle 4x4 arrossegat per la crescuda de la riera de Gaià el 13 de juny; des de llavors, ha estat desapareguda. 

Què va passar? Els Mossos d'Esquadra sostenen la hipòtesi que el 4x4 on viatjava circulava per una pista forestal i es va veure sorprès per un torrent.

  • La força de l'aigua va arrossegar primer el vehicle i, després, la dona, fins que va ser trobada al mar de la platja tarragonina del Miracle.
  • Van trobar el seu cos sense cames ni braços, i els primers indicis ja indicaven que podria tractar-se d'una dona, detall que alimentava la hipòtesi que realment es tractés de la desapareguda.

A més: Els serveis de rescat van recuperar el cadàver d'un home a l'interior del mateix vehicle l'endemà dels aiguats. Els bombers van necessitar desmuntar el sostre del cotxe per rescatar el cos i deixar pas a la comitiva judicial per tal que fessin l'aixecament del cadàver.

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos