Societat
El president de la RFEF, Luis Rubiales
Foto: El president de la RFEF, Luis Rubiales | EFE
Cas Rubiales

La mare de Rubiales es declara en vaga de fam per la "cacera" contra el seu fill

Actualitzat: Dilluns, 28 d'agost de 2023. 16:50
Temps de lectura: 1 minut
El president de la RFEF, Luis Rubiales
Foto: El president de la RFEF, Luis Rubiales | EFE

Episodi surrealista. Ángeles Béjar, la mare del president inhabilitat de la Reial Federació Espanyola de Futbol, s'ha tancat a l'església de Motril (Andalusia) i s'ha declarat en vaga de fam per la "cacera" que diu que pateix el seu fill.

Per què és important? Rubiales ha estat inhabilitat com a president de la RFEF i ara tothom està expectant com respondrà el màxim dirigent de la federació.

Què diu? Segons recull EFE, la mare de Rubiales assegura que el seu fill està patint una "cacera inhumana i sanguinolenta que no mereix".

Què en sabem? El tancament per vaga de fam es faria a l'església del barri dels Capuchinos de Motril i es farà "de manera indefinida dia i nit" fins que segons la mare, es faci justícia amb Luis Rubiales.

  • Ángeles ha reclamat a Jennifer Hermoso, la jugadora que va ser besada sense permís per Rubiales, que "digui la veritat" i que "mantingui la versió que va tenir al principi dels fets". Ella considera que "no existeix abús sexual en existir consentiment per ambdues parts" i es pregunta "per què s'estan acarnissant tant amb ell".

Situació actual: La FIFA ha suspès "provisionalment" Rubiales per un període de 90 dies, en virtut del Codi Disciplinari, "de tota activitat relacionada amb el futbol en l'àmbit nacional i internacional".

  • Per això, avui es reuneix l'assemblea de la RFEF per decidir què fer amb Rubiales i com respondre a la multitud de crítiques i condemnes que ha rebut Rubiales.
Categoria: Societat