Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Agressió sexual

Els Mossos investiguen dues agressions sexuals durant la festa major de Granollers

Temps de lectura: 2 minuts
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen dues possibles agressions sexuals que haurien tingut lloc durant la festa major de Granollers, aquest cap de setmana, segons ha avançat El Caso.

Què en sabem? La Unitat Central d'Agressió Sexual (UCAS) dels Mossos s'encarrega de la investigació de les dues agressions.

  • Segons ha detallat El Caso, la primera agressió sexual va tenir lloc la nit de dissabte a diumenge a prop del riu congost. Un home hauria atacat una noia i la va agredir sexualment. La noia va denunciar els fets i arran de l'informe mèdic de l'agressió i la descripció de la víctima, s'ha obert una investigació.
  • Els Mossos han tingut constància aquesta matinada d'una segona agressió. Els fets s'haurien produït també en una zona propera al riu. La víctima és una noia de 25 anys qui també ha denunciat que un home l'ha agredit.

Previsions: Segons apunta el mitjà, els Mossos d'Esquadra investiguen si les dues agressions poden estar relacionades entre ells i si podrien haver estat fetes per la mateixa persona. Tot i això, la policia no ha donat més detalls sobre les investigacions.

Altres: Aquest divendres 1 de setembre els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves per una presumpta agressió sexual a una jove durant les festes de la Cinta de Tortosa.

  • Els detinguts també eren dos joves que participaven en les activitats del Parc Municipal Teodor González. Alguns dels assistents van alertar a la policia que els dos joves estaven fent tocaments a una noia i la policia local va anar fins al lloc dels fets on els va detenir.