Societat
Campanya Mossos d'Esquadre i Interior
Foto: Campanya Mossos d'Esquadre i Interior | Mossos d'Esquadra
Violència masclista

Els Mossos investiguen un home per la mort violenta de la seva parella a Palamós

Temps de lectura: 1 minut
Campanya Mossos d'Esquadre i Interior
Foto: Campanya Mossos d'Esquadre i Interior | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen un home per matar de manera violenta a la seva parella a la localitat del Baix Empordà. 

Què en sabem? Segons els Mossos d'Esquadra, el passat 3 de setembre agents del cos policial van ser requerits per adreçar-se a un domicili de Palamós, localitat del Baix Empordà, on hi hauria una dona morta.

  • En arribar al lloc, els agents van poder confirmar els fets.

En detall: Les gestions posteriors d’investigació practicades pels Mossos han confirmat que es tractaria d’una mort violenta. 

  • La Divisió d’Investigació Criminal de Girona es va fer càrrec de la investigació.
  • La parella de la víctima, un home de 71 anys, va quedar investigat per la mort. 

Context: Si es confirma que la mort es tracta d'una nova mort per violència masclista, el nombre de dones assassinades enguany a Catalunya per violència masclista serien 11 i, des que es van començar a recollir dades oficials l'any 2012, la xifra pujaria a 124 feminicidis a Catalunya. 

On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.