Societat
Estadi Santiago Bernabéu
Foto: Estadi Santiago Bernabéu | Unsplash
VIolència Sexual

El jutge imputa els quatre futbolistes del Reial Madrid pel vídeo sexual amb una menor

Temps de lectura: 2 minuts
Estadi Santiago Bernabéu
Foto: Estadi Santiago Bernabéu | Unsplash

El jutge de Gran Canària que du el cas ha imputat als quatre futbolistes del planter del Reial Madrid presumptament implicats en la difusió d'un vídeo sexual amb una menor. Estan acusats per delicte contra la intimitat i revelació de secrets i aniran a declarar el pròxim 8 de novembre.

Per què és important? Després que sortís a la llum el cas del vídeo sexual amb la primera víctima, una segona jove de 18 anys, va denunciar davant la Guàrdia Civil que també havia estat gravada.

  • Els futbolistes estan imputats per delicte contra la intimitat i la revelació de secrets.

Què sabem? Els jugadors de la filial i del tercer equip haurien gravat a les joves en un reservat d'un chill-out de Mogán, una localitat de Gran Canària.

  • Els futbolistes van mantenir relacions sexuals consentides amb les joves, però aquestes van ser gravades i difoses sense el seu permís.
  • La mare de la menor i la jove de 16 anys van denunciar els fets el passat 6 de setembre. La segona víctima va denunciar dilluns 18 de setembre.
  • Els futbolistes van ser detinguts i se'ls va prendre declaració. Després van quedar en llibertat mentre continuaven les investigacions.

En detall: Es tracta d'un jugador del Reial Madrid Castilla i de tres jugadors de l'equip C del planter de l'equip de la capital, segons va explicar el club en un comunicat.

Què han dit? El Reial Madrid va emetre un comunicat en què deia que adoptaria "les mesures oportunes" un cop tingués més detalls dels fets.

  • La identitat dels jugadors no ha transcendit i les investigacions judicials continuen el seu curs.
Categoria: Societat