Societat
Santiago Bernabéu
Foto: Santiago Bernabéu
Escàndol sexual

Declaren tres canterans del Reial Madrid per difondre el vídeo sexual d'una menor

Actualitzat: Divendres, 15 de setembre de 2023. 11:17
Temps de lectura: 2 minuts
Santiago Bernabéu
Foto: Santiago Bernabéu

La Guàrdia Civil ha deixat en llibertat els tres jugadors del planter del Real Madrid de futbol detinguts per la seva suposada vinculació amb la gravació i difusió d'un vídeo de contingut sexual. Tots tres han declarat en dependències policials i hi ha un quart futbolista investigat.

Per què és important? Els futbolistes del filial i del tercer equip són investigats per un cas de revelació de secrets i, segons ha avançat El Confidencial, no es descarta que hi hagi altres implicats del primer equip. Aquests, però, no han transcendit.

Què en sabem? Segons les fonts consultades per El Confidencial, els fets haurien succeït a Mogan, a les illes Canàries, quan un dels implicats va gravar una noia menor de 16 anys quan mantenien relacions sexuals i va difondre les imatges en un grup de WhatsApp.

  • Les diligències policials estan relacionades amb la denúncia presentada el passat 6 de setembre per la mare de la menor.
  • Es tracta d'un jugador del Reial Madrid Castilla i els altres dos són de l'equip C del planter de l'equip de la capital, ha explicat el club en un comunicat.
  • Les detencions s'han dut a terme a Mogan, ja que els tres implicats, dels quals no ha transcendit la seva identitat, són canaris.

Què ha dit el club? El Real Madrid ha fet públic un breu comunicat en què explica que ha tingut coneixement de la detenció "d'un jugador del Castilla i tres del Real Madrid C".

  • Segons el comunicat, els quatre jugadors han "prestat declaració davant de la Guàrdia Civil en relació amb una denúncia per la suposada difusió d'un vídeo privat per WhatsApp".
  • "Quan el club tingui coneixement detallat dels fets, adoptarà les mesures adequades", finalitza el comunicat.