Societat
Agents del Cos Nacional de Policia, de l'UME i de seguretat de Renfe al costat del|juntament amb cos
Foto: Agents del Cos Nacional de Policia, de l'UME i de seguretat de Renfe al costat del|juntament amb cos | EFE/ Raúl Caro
Successos

Troben entre dos vagons el cadàver del futbolista Álvaro Prieto, desaparegut a Sevilla

Actualitzat: Dilluns, 16 d'octubre de 2023. 14:30
Temps de lectura: 2 minuts
Agents del Cos Nacional de Policia, de l'UME i de seguretat de Renfe al costat del|juntament amb cos
Foto: Agents del Cos Nacional de Policia, de l'UME i de seguretat de Renfe al costat del|juntament amb cos | EFE/ Raúl Caro

La Policia Nacional està investigant si el cadàver que un reporter ha trobat entre dos vagons es tracta del jove futbolista, Álvaro Prieto, qui va desaparèixer el passat 12 d'octubre a l'estació de Santa Justa, a Sevilla.

Què en sabem? El cadàver ha estat localitzat per un periodista de TVE de manera accidental quan feia un directe a l'estació de Santa Justa, on es va veure per últim cop el futbolista.

  • A les imatges el reporter explicava com han trobat una persona atrapada entre dos vagons del tren. El tren on s'ha trobat el cos està aturat a prop del pont de la carretera de Carmona, que creua aquesta estació de trens i la Policia Judicial investiga els fets.
  • Posteriorment, la direcció d'informatius de la cadena ha ordenat que les imatges no es tornin a emetre ni es distribueixin.

Situació actual: Ni la Subdelegació del govern espanyol ni la Policia Nacional han confirmat encara que es tracti del cos del jove desaparegut, però la Cadena Ser i el Còrdova FC, club on jugava Prieto, sí que ho han assegurat.

Per la seva banda, Renfe ha emès un comunicat on explica que el tren on s'ha trobat el cadàver feia setmanes que no estava en funcionament, concretament des del passat 24 d'agost. Segons Renfe, estava avariat i durant aquests dies no ha circulat, fins que aquest matí s'ha realitzat una maniobra interna.

Context: Álvaro Prieto, de 18 i jugador del Còrdova CF, va viatjar dimecres passat a Sevilla per passar una nit de festa amb els seus amics. Dijous al matí tenia previst tornar a Còrdova, però tot apunta que va perdre el seu tren i es va quedar sense bateria al telèfon mòbil.

  • Prieto va decidir pujar a un altre tren sense el corresponent bitllet i va ser detectat pel personal i el van demanar que baixes del vagó.
  • L'últim rastre que es té del jove és a través de les càmeres de l'estació, on es veu el jove sortir caminant de Santa Justa. Tant la família com els amics han confirmat que no tenen contacte amb ell des de llavors.
  • Aquest mateix dilluns, la policia espanyola havia informat que mantenia obertes diverses línies d'investigació. De fet, diumenge a la nit, la Unitat Militar d'Emergències va rastrejar amb gossos especialitzats una zona de vies properes a l'estació, però no van trobar el cos.
Categoria: Societat