Societat
Internet

"Ha caigut la palmera. En directe": El vídeo més viral de la borrasca

Temps de lectura: 2 minuts

La borrasca Aline està deixant greus incidències arreu del territori espanyol. Les fortes pluges i el vent han provocat diverses destrosses a causa del temporal. 

Què en sabem? Tot i les destrosses del temporal, una veïna s'ha fet viral a les xarxes socials amb la seva retransmissió sobre la caiguda d'una palmera davant de casa seva. 

  • Durant un episodi de pluja i fortes ratxes de vent, una veïna del barri sevillà de Pino Montano ha gravat com una palmera queia a causa del mal temps. 
  • La palmera es parteix per la meitat caient al passeig que hi ha entre els edificis del barri. 

En detall: Però el que més ha sorprès del vídeo no és l'incident provocat pel mal temps, sinó la retransmissió "en directe" de la dona. 

  • Gràcies a un vídeo gravat per la protagonista podem recuperar detall a detall tot el que ha passat i com ho ha viscut la dona. 
  • Amb una gràcia especial, la veïna sevillana narra com es trenca la palmera i cau a terra. 

Què diu? Al principi del vídeo podem veure com la dona ja preveu que podria caure la palmera a causa del fort vent. 

  • En un moment del vídeo la protagonista veu com cau la palmera: "Ha caigut la palmera, senyors. En directe". 

A més: Les xarxes s'han emplenat de mems sobre el vídeo de la caiguda de la palmera. 

Situació actual: El temporal continuarà afectant Espanya. Aquest divendres, les clarianes començaran a obrir-se pas, però romandran les pluges al nord de Catalunya i començarà a sentir-se la caiguda de les temperatures. Per la seva banda, el fort onatge es mantindrà previsiblement al llarg del litoral.

Categoria: Societat