Societat
Boles de la loteria de Nadal
Foto: Boles de la loteria de Nadal
Loteria

Canvis a La Loteria de Nadal: 200 boles noves dins del bombo

Temps de lectura: 2 minuts
Boles de la loteria de Nadal
Foto: Boles de la loteria de Nadal

Gairebé tot enllestit perquè se celebri el sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal d'enguany. Aquest divendres 22 de desembre es repartiran un total de 2.590 milions d'euros i l'esperada Grossa de Nadal.

Per què és important? La Loteria de Nadal se celebra cada any el 22 de desembre, just abans de donar el tret d'inici a les festes de Nadal. Aquest divendres, a partir de les 9:00 del matí, els bombos començaran a girar per repartir més de 2.500 milions d'euros. 

Què en sabem? Des de fa dies, els organitzadors estan acabant d'enllestir tots els preparatius perquè el sorteig es pugui celebrar amb totes les condicions i amb la màxima normalitat. Aquest any s'ha anunciat que algunes boles del bombo han patit canvis. 

  • Des de l'organització s'ha anunciat que s'han canviat un total de 204 boles que s'introdueixen als bombos de la loteria. Cada any es revisen una per una les boles, però no cada any es fa una modificació com l'ha que s'ha fet enguany. 

El motiu: Segons Loterías y Apuestas del Estado, aquest any s'han hagut de canviar més de 200 boles a causa que la majoria d'elles es trobaven en un mal estat. 

  • Les boles canviades es trobaven desgastades com a conseqüència per la fricció a l'interior dels bombos. 
  • L'organització ha comunicat que la majoria d'aquestes boles contenen el número 7, ja que es vol evitar que es desgast pugui confondre aquest número amb l'1. 

Situació actual: Després de retirar les boles desgastades i substituir-les per les noves, totes les boles s'introduiran al seu bombo corresponent per celebrar el sorteig del pròxim divendres. 


 

Categoria: Societat
Etiquetes: Loteria Nadal