Societat
Bombers Generalitat
Foto: Bombers Generalitat | Departament d'Interior
Successos

Mor una persona en un incendi d'un edifici a Calella

Temps de lectura: 2 minuts
Bombers Generalitat
Foto: Bombers Generalitat | Departament d'Interior

Una persona ha perdut la vida en un incendi aquest dilluns a la matinada a Calella (Maresme). 

Què en sabem? Els Bombers de la Generalitat han treballat durant aquesta matinada en un incendi que s'ha originat en un tercer pis de l'avinguda Vallderoure al municipi de Calella. 

  • L'avís s'ha rebut a les 3:47 de la matinada. Els efectius han arribat fins al lloc dels fets i han pogut constatar que el foc s'estava desenvolupant al tercer pis d'un bloc de set plantes. 
  • L'escala de l'habitatge es trobava inundada de fum, fet que dificultava la sortida de l'edifici als veïns. 

En detall: Els Bombers han activat cinc camions d'aigua, una autoescala automàtica, dos vehicles de comandament i la unitat sanitaritzada del GROS. 

En profunditat: Després de fer les primeres actuacions i donar l'incendi per controlat, els Bombers han localitzat el cos sense vida d'una persona. 

  • El pis on s'ha trobat la víctima ha quedat completament calcinat i les flames no s'han propagat fora d'aquest habitatge. La resta de pisos, sobretot els que estan més a prop, han quedat afectats pel fum. 
  • De l'interior del pis cremat una persona ha pogut sortir pel seu propi peu i una altra ha quedat confinada a una habitació amb un gos, a qui els Bombers han donat seguretat en tot moment.
  • El veïnat de la resta de pisos s’ha autoevacuat o confinat als seus habitatges, sense cap afectació important.

Situació actual: Els Mossos d’Esquadra han activat 7 dotacions i han obert una investigació per esclarir les causes de l’incendi, així com per identificar la persona que ha perdut la vida en l'accident.

  • Per part del SEM, han activat 6 unitats i han evacuat 3 persones menys greus a l’Hospital de Calella. També ha treballat al servei la Policia Local de Calella.

Categoria: Societat