Societat
Circuit termal al Camping Prades Park
Foto: Circuit termal al Camping Prades Park | Camping Prades Park
Prades

Descobreix el regal més romàntic per Sant Valentí a Catalunya

Temps de lectura: 4 minuts
Circuit termal al Camping Prades Park
Foto: Circuit termal al Camping Prades Park | Camping Prades Park

Moda, joies, complements... sempre són idees bàsiques per a qui no sap què regalar el 14 de febrer. Però cada vegada prèn més força regalar oci i, entre aquests regals, el que més triomfa és una escapada de cap de setmana. I ja que celebrem l'amor, el lloc triat ha de tenir un punt romàntic. A Catalunya, el lloc ideal on escapar-se són les muntanyes de Prades on gaudir d'excursions, pobles màgics com Siurana i allotjar-se en un bungalow de fusta amb spa romàntic sota les estrelles. Una escapada única amb l'oferta especial de Sant Valentí del Càmping Prades Park que prepara al detall l'estada per a que quan arribis tinguis un paquet romàntic amb cava i xocolata per sorprendre la teva parella. 

Una escapada per regalar per Sant Valentí

La caixa regal, perfecta per a Sant Valentí o qualsevol ocasió romàntica, inclou una nit d’allotjament, una entrada al circuit termal i un paquet romàntic amb cava i llàgrimes de xocolata a l’allotjament.

  • El Spa Wellness Roca Vermella està totalment equipat amb unes instal·lacions dissenyades al detall, amb una combinació d’arquitectura moderna i tecnologia innovadora.
  • L’accés al circuit termal és d'1 hora i mitja i inclou tovallola.
  • La caixa regal és vàlida des del 14 de febrer fins al 14 d’abril, exclòs el període de Setmana Santa.

És la destinació de vacances ideal per a parelles, ocasions especials, així com famílies i amants de l’esport i la natura.

On dormiràs?

Podràs dormir en un bungalow de fusta de categoria Vila Vermella o Iglú.

  • El bungalow de categoria Vila Vermella té capacitat per a 4 persones i és un allotjament de fusta funcional i estàndard. Compta amb una habitació amb llit doble i una habitació amb dos llits individuals. A més, disposa de calefacció i una cuina totalment equipada i barbacoa exterior privada. 
  • El bungalow Iglú és un allotjament singular i molt acollidor amb capacitat per a dues persones. Disposa d'una habitació amb llit doble i té 12 metres quadrats d'interior i 2 de terrassa. També disposa de calefacció i té cuina totalment equipada. 
  • Si necessiteu més espai, podeu afegir un suplement si voleu venir a un bungalow com Baltasana Sky o Luxe 5, uns allotjaments amb més habitacions i capacitat per a 5 o 6 persones. 
  • També pots venir amb la teva mascota i l'equip t'assignarà un allotjament adaptat per a ella.

Quant costa?

El preu pot variar dels 180 euros (una nit per dos adults) als 240 euros (dues nits per dos adults) més els suplements. 

Altres activitats

Una escapada amb bicicleta de bon matí per començar bé el dia, una excursió per Siurana, al migdia fer un tast de vins a Cornudella i, al vespre, observar les estrelles... Aquestes són algunes de les activitats que podràs fer al Càmping Prades. 

  • A l'arribar, els hostes trobaran les millors rutes de senderisme autoguiades a la Carpeta de Benvinguda, que els hi entregarà l'equip al check-in.
  • La Roca Foradada, les 3 ermites, el Tossal de la Baltasana o els gorgs de la Febró són les rutes més interessants de les quals podreu gaudir en família.
  • L’escalada és un dels esports més practicats a les muntanyes de Prades durant tot l’any. Per això, a Prades estareu ubicats al centre de tots els punts d’escalada importants, amb l’avantatge d'estar en un complex amb parcel·les àmplies, de fàcil accés i amb grans descomptes en temporada baixa.
  • Per als amants del ciclisme, la localització del Càmping també permet realitzar la majoria de rutes circulars des del mateix Càmping com a punt d’inici i de finalització.
  • A més, la població de Prades s’està posicionant com a destí astronòmic. El càmping realitza activitats per a tot tipus de públics on podreu gaudir de les estrelles com mai. I al poble de Prades, al Parc Astronòmic, s'hi realitzen quasi cada cap de setmana de l’any algunes activitats relacionades amb l'astronomia.
  • Els cellers de la zona també ofereixen els seus millors vins i activitats enoturístiques, a tant sols uns 20 minuts del càmping.  

Com arribar-hi?

Categoria: Societat