Societat
Captures del vídeo de l'atac a Sílvia Orriols
Foto: Captures del vídeo de l'atac a Sílvia Orriols | Organització Juvenil Socialista
Ripoll

La Policia Local de Ripoll denuncia els organitzadors de l'atac contra Sílvia Orriols

Temps de lectura: 1 minut
Captures del vídeo de l'atac a Sílvia Orriols
Foto: Captures del vídeo de l'atac a Sílvia Orriols | Organització Juvenil Socialista

La Policia Local de Ripoll ha identificat i denunciat els organitzadors de la protesta de divendres passat on es va agredir la batllessa del municipi i també regidors de l'ajuntament. 

Per què és important? L'Organització Juvenil Socialista de Catalunya va tirar endavant la concentració sense el permís del consistori i va acabar omplint de farina Sílvia Orriols. 

Què en sabem? A través del compte d'X (abans Twitter), l'Ajuntament de Ripoll ha anunciat que la Policia Local ha identificat i denunciat "els organitzadors de l'acte il·legal celebrat aquest divendres a la plaça de la Lira". 

  • L'alcaldessa ha compartit la publicació denunciant que "venir a Ripoll per vulnerar les ordenances i alterar l'ordre no surt de franc". 

Vídeo. Després de la protesta, l'OJS va compartir a les xarxes socials el vídeo de l'atac contra Orriols tot afirmant que "el jovent comunista" plantarà cara "davant l'ascens del feixisme i la seva barbàrie".  

A més, aquest succés ha suposat un nou enfrontament a les xarxes socials entre Sílvia Orriols i la influencer catalana Juana Dolores. 

  • Després de dir-li "paYassa" i "covarda", Dolores afirma: "avui t'hem fet fora".
  • Orriols li respon: "M'heu fet fora? Jo he dormit a Ripoll. I tu?", en clara referència al fet que, segons l'alcaldessa, els manifestants provenien de fora del municipi. 

Context. La polèmica entre la batllessa i l'OJS ja feia setmanes que durava. L'enganxada i la penjada de cartells pel nucli antic del municipi havia estat un dels motius de conflicte.