Societat
L'arribada d'immigrants al Vendrell
Foto: L'arribada d'immigrants al Vendrell | Twitter / @Vox_es
Immigració

Vox denuncia que arriben nous immigrants al Vendrell i que els allotgen en un hotel

Temps de lectura: 1 minut
L'arribada d'immigrants al Vendrell
Foto: L'arribada d'immigrants al Vendrell | Twitter / @Vox_es

El grup polític Vox ha denunciat que aquesta passada nit van arribar diversos autobusos "plens d'immigrants irregulars" al Vendrell, Tarragona.  

Què en sabem? El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, ha denunciat avui a través de les seves xarxes socials que desenes d'immigrants han estat instal·lats de nit en un hotel de quatre estrelles de la zona. 

  • Els fets van ser denunciats pel diputat de la formació a Catalunya, Sergio Macián, que es va desplaçar fins al lloc dels fets per comprovar-ho en directe.
  • "És un nou episodi de l'allau immigratòria que estem patint a Catalunya, amb nocturnitat i traïdoria", va afirmar.
  • Vox ha anunciat avui mateix que demanarà tant al Parlament com al Congrés mesures urgents.

En detall: El grup polític confirma que es tracta de l'hotel Europe, situat a primera línia de mar a la platja de Coma-ruga, al Vendrell. 

  • Segons confirmen alguns mitjans, les habitacions de l'hotel van des dels 70 euros fins als 192 la nit. A més, diuen que la disponibilitat de l'hotel és nul·la. Cap ciutadà no pot reservar cap habitació a l'hotel fins al proper 28 de març.

D'on venim? Catalunya ja va viure un episodi similar a l'octubre, amb el repunt migratori a les Canàries. També el grup de Vox va denunciar que, davant la incapacitat de l'illa d'acollir tots els nouvinguts, molts van ser distribuïts a altres comunitats autònomes, entre elles Catalunya. La majoria van ser derivats a hotels de la costa, a municipis del Maresme com Calella.