Societat
Xocolata
Foto: Xocolata | Pexels
Salut

Alerta alimentària: aquesta coneguda marca retira unes xocolatines del supermercat

Temps de lectura: 2 minuts
Xocolata
Foto: Xocolata | Pexels

La companyia Mondelez International ha emès un comunicat per avisar als consumidors de la retirada "de manera preventiva" d'un lot de productes d'una de les seves marques.

Què en sabem? La companyia ha explicat que s'han detectat "fragments de microplàstics" en alguns dels seus productes i l'empresa ha decidit que es retirin dels supermercats i altres botigues aquest dolç.

  • Concretament, el producte afectat és una barreta Milka Oreo Choco de 37 grams per unitat.
  • El número de lot de xocolata afectat és el OSK0934422, el codi de barres és el 7622210718693 i la data de consum preferent és el dijous 1 d'agost de 2024.

En detall: Segons Mondelez International, la contaminació amb les partícules de plàstic "estan aïllades a aquest lot específic" i la resta de productes d'Oreo Milka de la companyia no estan afectats per aquesta incidència.

  • "En qualsevol cas, i tenint en compte la política de l'empresa de prioritzar la seguretat dels seus consumidors, s'han adoptat les mesures de prevenció necessàries en coordinació amb les autoritats i sol·licitat la retirada de totes les barretes del lot afectat", ha remarcat l'empresa.

A la pràctica: Es recomana a les persones que tinguin aquests productes a casa seva que no els consumeixin i demanen el canvi a la botiga on l'han adquirit.

  • Els consumidors que hagin ingerit alguna de les barretes afectades i hagin sentit malestar han d'assistir al centre de salut més proper.
  • La companyia també posa a disposició el Servei d'Atenció al Consumidor al telèfon 900 963 248, de dilluns a divendres en horari de 09:00 a 18:00 hores; o al formulari de contacte de la seva pàgina web.
Categoria: Societat