Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Successos

Trets contra els Mossos en una operació antidroga a Argentona

Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Disparen als Mossos d'Esquadra quan es disposaven a entrar en una casa per una operació antidroga a Argentona (Maresme). 

Què en sabem? Agents del cos de la policia catalana han estat disparats quan es disposaven a entrar en un domicili d'Argentona en el marc d'una operació antidroga durant aquesta matinada de dimarts. 

  • Un equip de l'ARRO dels Mossos ha rebut dos trets per part dels individus que es trobaven a l'interior del domicili. Els agents estaven desplegant una operació policial per fer front a les plantacions de marihuana.  

En detall: Els agents han tirat la porta de l'habitatge a terra per accedir a l'interior. Ha estat en aquest moment que han rebut fins a dos trets.

  • Malgrat la sorpresa del tiroteig, cap dels agents ha resultat ferit gràcies a les armilles antibales de l'uniforme dels equips ARRO dels Mossos. 
  • Segons ElCaso.cat, un dels trets hauria impactat contra un agent i l'altre tret s'hauria perdut. 

A més: La persona que ha disparat contra la policia ha estat detinguda i se li ha pogut requisar l'arma amb la qual ha disparat. En total s'han detingut tres persones, totes elles de nacionalitat albanesa. 

Context: Els Mossos d'Esquadra estaven desplegant una operació antidroga als municipis d'Argentona i Dosrius, al Maresme.