Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | TikTok / @mossos
Successos

Recuperen el menor que es van endur a punta de pistola d'un centre tutelat a Lleida

Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | TikTok / @mossos

Els Mossos d'Esquadra han recuperat aquest dimarts al matí el menor que el passat 28 de gener es van endur a punta de pistola del CRAE Llars Infantis Torre Vicens de Lleida.

Què en sabem? Per aquests fets, la policia ha detingut el pare del menor a Alcarràs (Segrià) i la mare a Maçanet de la Selva (la Selva), segons ha avançat el diari El Segre.

  • Tots dos estan acusats d’un delicte de sostracció de menors i, en el cas de l’home, també d’un delicte d’amenaces amb arma de foc.

A més, en el mateix dispositiu, els Mossos han  pogut localitzar un altre germà menor tutelat que s'hauria escapat d'un centre d'Arenys de Mar, però se sospita que ho hauria fet amb l'ajuda dels pares.

Els fets. El 28 de gener a la nit, un home es va endur a punta de pistola el seu fill de dos anys d'un centre de menors tutelat de Lleida.

  • L'home va fugir amb el nen després d'encanonar un vigilant i una educadora. Els responsables del centre van trucar ràpidament a la policia.

En detall: La policia feia uns quants mesos que estava amb la investigació després de rebre les denúncies per les sostraccions de diversos germans tutelats a altres centres.

  • Sospitaven que ja es trobaven a França, però els van localitzar en un supermercat de Lleida.
  • També van trobar un dels fills menors de 15 anys que estava desaparegut.
Categoria: Societat