Societat
Estació de Méndez Álvaro, Madrid
Foto: Estació de Méndez Álvaro, Madrid | Wikipedia
Successos

Detenen un belga amb una pistola, un fusell i armilles antibales en una estació de Madrid

Temps de lectura: 1 minut
Estació de Méndez Álvaro, Madrid
Foto: Estació de Méndez Álvaro, Madrid | Wikipedia

La Policia Nacional ha detingut un ciutadà belga presumptament relacionat amb xarxes del narcotràfic que portava un fusell i munició ocults al seu equipatge després de ser sorprès a l'estació sud d'autobusos de Méndez Álvaro a Madrid.

Què en sabem? El detingut té 25 anys i li consta una ordre de reclamació de Bèlgica per delictes de robatori, homicidi i segrest.

  • El jove ocultava al seu equipatge un fusell d'assalt model G-3 del calibre 7.62. També portava tres carregadors i una bossa amb projectils al costat d'una pistola del calibre 9 i tres armilles antibales.
  • Fonts policials han indicat que ha estat sorprès quan presumptament pretenia viatjar a França.
  • La principal hipòtesi que estudien els investigadors és que l'home pertany al crim organitzat, però de moment es desconeix quant de temps feia que es trobava a Espanya.

Situació actual: L'arrest es va produir el dimarts 9 d'abril a la tarda en un control de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional a l'estació sud de la capital.

D'on venim? La greu amenaça d'atemptats llançada per l'Estat Islàmic sobre els partits dels quarts de final de la Champions League d'aquest dimarts i dimecres ha posat en alerta Espanya.

  • Per això, les Forces i els Cossos de Seguretat de l'Estat es troben treballant un desplegament operatiu compost per més de 2.000 agents de Policia Nacional i també de Guàrdia Civil, als quals se sumaran els efectius de la Policia Municipal de Madrid.