Societat
Hospital Sant Joan de Déu
Foto: Hospital Sant Joan de Déu | Europa Press
Salut

L'Hospital Sant Joan de Déu salva una nena amb una agulla de dentista clavada al cervell

Temps de lectura: 1 minut
Hospital Sant Joan de Déu
Foto: Hospital Sant Joan de Déu | Europa Press

L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha realitzat una cirurgia sense precedents una nena de 4 anys que tenia una agulla de dentista clavada al cervell.

Els fets: Segons ha avançat aquest dilluns La Vanguardia, la nena havia acudit al dentista per curar-se una càries, però l'agulla de l'anestèsia se li va quedar clavada.

  • La mare explica al diari que es van espantar molt quan van veure que treien la xeringa de la boca de la nena i que no hi havia agulla.
  • Diversos dentistes van intentar extreure-li, però com més la tocaven més s'enfonsava.
  • Al cap d'una estona, van decidir enviar-la directament a l'hospital Sant Joan de Déu, amb ambulància.

A més. Després d'una operació complexa a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, li van poder extreure i la nena torna a fer vida normal sense cap seqüela, segons ha avançat La Vanguardia.

En detall: La mida de l'objecte i les dimensions d'una nena d'aquesta edat, amb una distància entre mandíbula i cervell molt inferior que la d'un adult, van propiciar aquesta situació.

  • L'agulla s'havia mogut des de la mandíbula fins al cervell empesa pels moviments musculars.

Context: El cas és tan excepcional que s'ha presentat al Congrés de la Societat Espanyola de Neurocirurgia Científica, a Jaén i ben aviat es publicarà en una revista científica.

Categoria: Societat
Etiquetes: Hospitals Salut