Tecnologia i Ciència
Imatge de recurs
Foto: Imatge de recurs | Pexels
Google Maps

Una parella descobreix amb Google Maps que havien coincidit abans de coneixe's

Imatge de recurs
Foto: Imatge de recurs | Pexels

En Dan i la Channon es van conèixer per l'aplicació de cites, Bumble; anaven a la mateixa universitat i vivien a la mateixa ciutat, i recentment han descobert un detall de la seva història que no coneixien: van coincidir a diferents llocs abans que comencés tot. Però com ho han sabut?

Per què és important? Segons la Channon la seva història d'amor no era única perquè es van conèixer al mig de la pandèmia i per internet, però gràcies a l'aplicació Google Maps va veure que en veritat sí que hi havia romanticisme.

Context: A través d'un Twit d'en Genís Roca hem descobert la història de la Channon i en Dan. 

Què sabem? Gràcies a l'historial d'ubicació de Google i recollint dades GPS, la Channon va pensar que podria saber si els camins entre ella i la seva parella s'havien trobat abans de coneixe's. 

  • A través de dades sobre espai i temps, ella va trobar que s'havien creuat com a mínim en 33 ocasions, la majoria en el campus universitari.
  • Ella reflexiona que és molt possible que hagin passat molts cops pel costat, però que no paraven atenció a la gent que tenien al voltant. 

L'anècdota: El 16 d'agost de 2017, exactament una setmana abans de coneixe's van estar junts al mateix lloc, "estem registrats a les mateixes coordenades GPS en aquest lloc on dinava sovint, a prop d'una cabina de cafè a l'edifici de ciències socials."

  • "Hem fet cua junts per prendre un cafè? Suposo que Google no té la resposta per a tot. Però és agradable imaginar-se quan prenem el cafè junts cada matí que anys abans podríem haver gaudit en silenci l'un de l'altre.", conclou la Channon al seu blog.
Etiqueta: Google