Tecnologia i Ciència
El conseller delegat de GSMA, John Hoffman
Foto: El conseller delegat de GSMA, John Hoffman | ACN
Tecnologia

Hoffman, sobre l'edició del MWC: "Puc garantir que la gent quedarà impressionada"

Temps de lectura: 2 minuts
El conseller delegat de GSMA, John Hoffman
Foto: El conseller delegat de GSMA, John Hoffman | ACN

Pocs dies abans que el Mobile World Congress 2023 doni el seu tret de sortida, el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, pronostica una edició "espectacular".

Per què és important? El Mobile World Congress és un dels grans esdeveniments tecnològics de l'any i el més important en l'àmbit de la telefonia mòbil que aquest any torna a la normalitat, després de les edicions passades afectades per la pandèmia.

Què en sabem? "Serà la tornada a la normalitat després de la pandèmia i puc garantir que la gent quedarà impressionada", ha assegurat aquest divendres en la inauguració de l'Hospitalet Experience, la iniciativa amb què l'Ajuntament vol donar a conèixer la ciutat entre els visitants del congrés.

  • Hoffman ha acompanyat a l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, en l'acte de benvinguda del Village, que des d'aquest divendres i fins al 2 de març torna a instal·lar-se a la plaça Europa.
  • Enguany, el Village ofereix nous espais immersius, gastronomia, música, i una forta aposta per la formació digital.

Al detall: Aquest espai, que se celebra en paral·lel al congrés, posarà el focus en la formació a joves i gent gran.

  • A l'espai Workshop + Lab es duran a terme, d'una banda, xerrades enfocades a la creació d'espais segurs en l'ús de les noves tecnologies, així com formacions en competències bàsiques en l'ús dels telèfons mòbils per a gent gran.
  • D'altra banda, pel que fa als més joves, en aquest espai s'oferiran conferències centrades, per exemple, en l'ús responsable de les xarxes socials, la privacitat o les 'fake news'.
  • Pel que fa a la gastronomia, a l'espai habilitat a la plaça Europa també s'oferiran tapes de catorze bars i restaurants de l'Hospitalet.
  • El Village d'enguany també compta amb una programació musical, amb diverses actuacions que repassaran tots els gèneres, com el pop, la rumba o el jazz.

Què esperar? El MWC se celebrarà a l'Hospitalet de Llobregat del 27 de febrer fins al 2 de març.

  • Com ja és tradició, la fira durarà quatre dies i els dos primers seran els de més intensitat i on es concentraran les xarrades i esdeveniments de les marques més importants del sector.
  • Un dels focus que sense cap dubte tindrà una gran importància a la fira és la intel·ligència artificial.
  • L'any passat ja es va tractar el tema del 5G, metavers i la realitat virtual, però enguany també s'espera una especial atenció en les oportunitats que plantegen plataformes com el ChatGPT.