Tecnologia i Ciència
Mòbil
Foto: Mòbil
Tecnologia

Whatsapp Plus: les funcions de la nova versió de l'aplicació

Temps de lectura: 2 minuts
Mòbil
Foto: Mòbil

No és cap sorpresa afirmar que WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria instantània més rellevants del món. Ara, una nova actualització, s'ha popularitzat per les seves noves funcions.

Què és WhatsApp Plus? És una aplicació diferent de WhatsApp que, a part de tenir les mateixes funcions que l'aplicació de missatgeria instantània que tots coneixem, té més funcions personalitzades per l'usuari. 

  • La nova aplicació és una alternativa no oficial, per la qual cosa s'ha de descarregar amb un procediment diferent de la resta d'apps. 

Com funciona? WhatsApp Plus serveix per enviar i rebre missatges de text, audiovisuals, trucades notes de veu, però també permet als usuaris personalitzar els seus xats, com per exemple canviar el color, el tema, la font i el fons. 

  • L'aplicació s'ha creat per aquells mòbils que busquin una experiència més avançada de la que ofereix WhatsApp. 
  • Entre les opcions que ofereix hi ha la d'ocultar l'última connexió, evitar que els contactes sàpiguen quan s'està escrivint un missatge o gravant un àudio i la possibilitat de recuperar missatges eliminats en xats anteriors. 
  • A més, WhatsApp Plus també permet als usuaris enviar fotos amb una resolució de fins a 100 megapíxels, vídeo de fins a 80 MB i compartir 1.000 arxius. 

Com instal·lar WhatsApp Plus? Per obtenir l'aplicació al dispositiu mòbil cal primer desinstal·lar la versió que tinguis de WhatsApp. És a dir, les dues aplicacions no són compatibles. 

  • Per descarregar l'última versió de l'aplicació, la V17.30, has de clicar en l'enllaç que adjuntem a continuació per obtenir l'APK. 

https://www.mediafire.com/file/cshmhq3wuhg58w9/WhatsApp_Plus_v17.30.apk/file

  • A continuació, només has d'introduir el número de telèfon i rebràs un codi de verificació. 
  • Ja podràs començar a utilitzar WhatsApp Plus al teu dispositiu. 

Hi ha risc? L'aplicació no és una versió oficial, per tant, no ofereix un grau màxim de seguretat, ja que deixa oberta la teva privacitat al món d'internet, com moltes altres aplicacions no oficials.