Tecnologia i Ciència
Mòbil Samsung
Foto: Mòbil Samsung
Mòbils

Tens un Samsung? Aviat podràs gaudir de ChatGPT-4 al teu telèfon

Temps de lectura: 2 minuts
Mòbil Samsung
Foto: Mòbil Samsung

L'empresa Microsoft ha anunciat que integrarà un ChatGPT-4 en els seus dispositius Samsung. 

Per què és important? El ChatGPT ha revolucionat el món de la tecnologia. Es tracta d'un xat d'intel·ligència artificial entrenat per a mantenir una conversació de text.

Microsoft incorpora ChatGPT als seus mòbils

Què en sabem? Microsoft integrarà la seva intel·ligència artificial Bing, basada en el GPT-4, als dispositius mòbils de la marca Samsung. 

  • Es podrà utilitzar a través d'una de les aplicacions ja conegudes dels mòbils Samsung, el teclat Swiftkey. 
  • Per tant, es podrà utilitzar sense la necessitat d'instal·lar noves aplicacions als dispositius mòbils. Només caldrà fer una actualització del programari. 

En detall: Els mòbils Samsung podran gaudir del xat de manera completament integrada al sistema. 

  • Fins ara, només es podria gaudir del ChatGPT a través de l'aplicació. Ara això canviarà i el procés per usar-lo serà molt més ràpid i senzill.
  • El ChatGPT es podrà utilitzar directament des del teclat dels mòbils, a través de la funció de xat. 
  • A més, aquesta nova actualització incorporarà una correcció de to, és a dir, suggerirà com escriure depenent del to que es vol transmetre. Una eina adequada per escriure correus, missatges a companys de feina o a institucions, per exemple. 

Quan arribarà als mòbils Samsung?

Quan? La nova intel·ligència artificial als mòbils Samsung arribarà amb la versió v9.10.11.10. Segons Microsoft es podrà començar a utilitzar en les pròximes setmanes. 

  • Una de les maneres de saber si hi ha l'opció disponible és comprovar regularment les actualitzacions de Microsoft Swiftkey. 

D'on venim? Microsoft ja va començar a integrar aquesta funció de xat a Bing, el cercador web de l'empresa. 

  • Es tracta d'un xat basat en el ChatGPT-4, en concret la versió GPT-4. L'objectiu principal era potenciar el cercador amb funcions més avançades. 

Què és el ChatGPT-4? 

A la pràctica: GPT-4 destaca per la seva creativitat i capacitat per col·laborar.

A més de generar continguts originals, també pot editar i repetir tasques amb els usuaris, com compondre cançons o guions, aprenent, a més, el seu estil.

  • Des d'OpenAI assenyalen que millora la capacitat de raonament de ChatGPT. Això és perquè han fet servir més comentaris d'humans per al seu entrenament, fins i tot aquells compartits en el ChatGPT.
  • La companyia també ha destacat que les respostes que ofereix GPT-4 són més segures.
Etiquetes: Mòbil ChatGPT