Tecnologia i Ciència
Google
Foto: Google | Pexels
Google

El més buscat a Google el 2023: ChatGPT, Shakira o l'amnistia

Temps de lectura: 2 minuts
Google
Foto: Google | Pexels

Com cada any, Google ha compartit el temes més buscats pels usuaris a la plataforma. Entre els que destaquen hi ha la intel·ligència artificial amb el xatbot de ChatGPT, la llei d'amnistia o les novetats de la cantant Shakira.

En detall: El gegant tecnològic ha recollit els temes que més interès ha generat entre els usuaris espanyols en els darrers 12 mesos.

  • Segons el comunicat de Google, el terme més buscat al cercador, relacionat amb notícies d'actualitat, ha estat l'assistent d'IA desenvolupat per OpenAI, ChatGPT.
  • Tanmateix, els usuaris també han realitzat una gran quantitat de consultes sobre el panorama polític espanyol, interessant-se per les "Eleccions 2023" i les paraules "Amnistia" i "Lawfare".
  • Els usuaris també han mostrat interès sobre la guerra entre Israel i Gaza, concretament preguntant el "perquè" del conflicte.
  • Un dels altres temes més buscats han estat els relacionats amb el petó forçar de Rubiales a Jennifer Hermoso durant la celebració del Mundial.

D'altra banda, relacionat amb la música, el més buscat ha estat tot el relacionat amb la cantant Shakira: els seus temes musicals, premis i també el culebrot de la ruptura amb la seva exparella, Gerard Piqué.

A més: Respecte del contingut relacionat amb programes de televisió o sèries, Google ha anunciat que el que més interès ha causat entre els usuaris ha estat el programa de "La isla de las tentaciones",  la sèrie "El cuerpo en llamas" o "The Last Of Us".

  • També s'ha buscat informació sobre la sèrie espanyola "Machos Alfa" i el programa Grand Prix, que va tornar a la televisió aquest estiu, després de 18 anys.