8tv
José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar'
Foto: José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar' | 8TV
Ucraïna

José Miguel Villarroya: "A Ucraïna el que hi ha és una caterva de nazis"

Temps de lectura: 3 minuts
José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar'
Foto: José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar' | 8TV

L'home de les 5 carreres, José Miguel Villarroya, ha tornat a fer el que millor se li dona: parlar sense embuts. El col·laborador del programa 'Queremos Opinar' de 8TV, ha explotat contra les ajudes a Ucraïna i els ha acusat de "nazis". 

Què diu? "Hi ha un cansament en la població europea perquè s'estan gastant els diners en Ucraïna i s'estan traient necessitats que tenim els europeus", diu Villarroya, referint-se a la nova ajuda de 50.000 milions d'euros aprovada per l'Eurocambra. 

  • "Ara tenim les eleccions europees i ja surt la senyora Von der Leyen dient que hem de gastar milions en compra d'armes", continua Villarroya, que acusa que la compra d'aquestes armes es farà a l'empresa del seu fill, CEO d'una de les més importants empreses d'armament d'Europa amb seu a Alemanya.
  • A més, diu, "hem de recordar que aquesta senyora, Von der Leyen, va ser la ministra de defensa amb Angela Merkel i que la van fer fora perquè investigaven compres irregulars del ministeri amb uns tancs que no funcionaven". 
  • "Pedro Sánchez és el culpable del que els passa als agricultors, però la principal culpable és aquesta senyora, que no donarà res als agricultors però sí que comprarà tancs perquè Rússia ens atacarà", sentencia l'home de les 5 carreres. 
  • "L'ajuda a Ucraïna és un negoci, punt", diu Villarroya. "Tot està muntat perquè guanyin diners. La reconstrucció de Kiev ja està comprada pels amiguets de tota la vida, els fons d'inversió americans". 

 

També, el col·laborador assegura que qui està pagant les conseqüències d'aquesta guerra no és Rússia: "Les sancions són un acudit dolent perquè Rússia continua guanyant molts diners amb la venda de petroli i gas". 

  • José Miguel Villarroya ha assegurat que els oligarques russos que passaven les vacances a Barcelona i que compraven rellotges de mig milió d'euros a les tendes de Passeig de Gràcia, ho continuen fent a través d'internet, tot i que haurien de tenir-ho prohibit: "Els productes de luxe es poden enviar perfectament sense problema", assegura que van dir-li a ell mateix. 
  • "Qui està pagant les conseqüències d'aquesta guerra som nosaltres, el poble, els països europeus", esclata Villarroya. "La Unió Europea i els EUA estan a les ordres dels 'amos del cortijo' i tenen com a objectiu l'empobriment general d'Europa Occidental". 

Per acabar: L'home de les 5 carreres carrega contra els ucraïnesos i assegura que "Ucraïna no ha existit mai històricament".

  • "Sabeu qui vigilava els camps de concentració? Els guardians no eren alemanys, eren ucraïnesos, letons, estonians i lituans. I a aquests mateixos que estaven en els camps d'extermini són als qui en aquests països els estan fent monuments", explica enfadat. 
  • Per tant, "quan Vladimir Putin parla de desnazificació, té tota la raó perquè el que hi ha aquí són una caterva de nazis i de gent que recolza el nazisme", diu Villarroya referint-se a Ucraïna. 
  • "Per cert, el senyor Zelenski que diu que no és nazi, se'n va anar a veure el Papa i ho va fer amb la insígnia de la milícia de l'exèrcit ucraïnès de Stepan Bandera. Aquesta és la realitat d'Ucraïna", conclou.