Barcelona i Àrea
El conseller d'Educació, Josep González Cambray, a l'Escola Sant Felip Neri de Barcelona
Foto: El conseller d'Educació, Josep González Cambray, a l'Escola Sant Felip Neri de Barcelona | Eli Don / ACN
Educació

L'Escola Sant Felip Neri de Barcelona, centre públic el curs vinent

Dimarts, 8 de novembre de 2022. 18:07

El Departament d'Educació incorporarà el curs vinent 2023-2024 l'Escola Sant Felip Neri de Barcelona a la xarxa de centres públics.

Per què és important? Aquesta serà la setena ocasió en què un centre concertat amb alumnat s'incorpora a la xarxa pública a Barcelona 

  • Concretament el curs 2023-2024, l'Escola Felip Neri de Barcelona serà la segona concertada que serà pública.

Què sabem? L'equipament està situat al districte de Ciutat Vella, concretament s'ubica en unes instal·lacions que són propietat de la Congregació de l'Oratori de Sant Felip Neri.

  • L'escola disposa d'una única línia amb 331 alumnes matriculats aquest curs, que inclou educació infantil (66 alumnes), primària (147) i secundària (118).

Situació actual: Actualment, la titularitat del centre, la propietat de les instal·lacions i el Consorci d'Educació han arribat a un acord pel lloguer dels espais per poder seguir amb el projecte integrat dins de la xarxa pública.

  • Fins ara era un centre privat-concertat.

Com funciona: Per integrar els centres educatius a la xarxa de titularitat de la Generalitat, s'han de complir dos requisits inicials: que hi hagi una proposta de la titularitat del centre per fer la integració; i què l'oferta d'aquest serveixi per donar resposta a les necessitats educatives de la zona.

Etiqueta: Educació